ZONGULDAK / MERKEZ - Keller İlkokulu

Keller İlkokulu

Keller Köyü Çavuşlar Mh. Merkez Zonguldak
Vizyon
Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.
Misyon
Keller İlkokulu olarak öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı edinerek, sistemli düşünmeyi ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü artırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
08.45-14.30
Ulaşım özel araçlarla ve servisle sağlanmaktadır.
Çavuşlar Mah. Keller köyü Merkez/Zonguldak
İl Merkezine 27 km. Çaycuma ilçesine 17 km. Gökçebey ilçesine 24 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencilerine Gençlik Spor İl Müdürlüğüyle işbirliği içerisinde masa tenisi ve atletizm kursu açılacaktır.